Sunday, January 16, 2011

bila org gila keluar soppin' :D






arini mmg penat...
mentang2 la ari ahad n esok klas ptg, sorg pon x lekat umh..
sggup bgn awl2 pg nk ciap2 semata2 nk kua p perabih duet..
mengalahkan nk p klas...
itulah namenye ppuan.
bak kate bf aku, aku ni mantainance tinggi..
yeke?
dr hujung rambut smpai hujung kaki..
jahat kan?
well, naseb la...mwahahahahha :D

td aku kuakan duet semata nk p beli kasut sentini je ade offer 60%.
then dh aim beg giossardi offer 80%..
tp bile pk2 blik cm rugi je beli kat kangar...
bek g SOGO..
byk pilihan...
kan kan?

aku pon kua la the store dgn rase frust..
kat kangar nih the store jelah ade..
tp bg org kangar nih, tu dh hbs vogue dh taw...
hahahha... :D

then aku sangkut lak kat lam 1 kedai ni yg jual beg2 je...
bile aku masok, kdai ni mmg best lahhh...
die jual beg sebijik cm dlm on9...
mmg beg2 kat citu taste aku lah..
tanpe melengah lg, aku pon pilih lahhh...
pilih pnye pilih member aku sedar x sedar diam x diam die
dh grab 3 bijik begggg...
aku pon ape lg, trus lah grab beg kaler pink tuh...
aku beli pon sbb die kale pink...
boleh la tahan..
mmg memukau pandangan mata aku lahhh..
heheheh...

aku ase, tokey die mesti suke klau geng aku p kdai die..
mne x nye, klau ade 10 customer cm kitorg nih,
x smpai sebulan kaye die berniaga...
hahahahha...
itulah kuasa beli yg ade pd kami...



balik umh, dgn muka bangga je tayang beg masing2..
kitorg ni, xmkn pon xpe..
yg penting gaya mesti ade..
wakakaka...
padahal xdelah gaya mana pon, perasan je lebih...
xpe2, yg penting aku soppin' x minx duet org kan?
aku gune duet mak abah aku je..
hahahahaha...

org kata, berbelanja berpada2..
ikot kemampuan diri sendiri...
so xdelah timbul bab pinjam meminjam nih..
aku?
sory...that's not me okeyhh...
klau aku ase xde duet, aku hanye mampu wat muke 
seposen jelah lam kdai tuh...
oleh itu, berigt sebelom terlambat..
renung2kanlah...
heheheh :D

p/s:: tgh pk cmne lah aku nk byr lesen kete moto aku nih...duet dh hbes soppin'..pdn muke... :(

2 comments: