Saturday, January 22, 2011

tgk cite ni ulang2... :D


jam dh pkol 2.08 a.m..
tp apesal nth mata aku x nagtok ag...
mayb sbb ptg td aku dh bantai tdo kan...
so mlm ni agaknye tepakselah bejaga..
agak klau aku tlg jd jaga simpang4 jage gate bole dpt untung x?
smbil2 aku melalak dgr lagu ALICE frm AVRIL LAVIGNE ni aku terigt
1 cite fevret aku..
sbb cite ni la jgk aku dpt idea name belog aku nih...
mwahahahaha :D



antara sbb yg aku suke sgt tgk cite ni adelah::


aku minat gile ngan die nih!!
aku xtaw nape klau die belakon lam cite2 cm ni sume mmg wat aku geli ati..
sng cite, sume jenis genre la die bole belakon.. ;)


lepastu ade 2 eko bende alah comell nih...
hahaha...


ade pulak white queen yg baek hati..
aku berangan konon2 cm aku la tu..
ye baek hati....
bajet x?
:D


n yg paling penting skali soundtrack cite ni minah ni yg nyanyi...
sbb aku suke gile die nih...
sejak zaman2 skola menengah ag la...
dulu, time org sebok hafal formula, aku sebok hafal lagu dielah...
bile igt blik zmn2 skola mmg best...
time tula beg sume nk converse...
itam putih lak tuh...
bru nk up la katekan...
tp bile dh mengalami tempoh matang,aku ase cm lwk je time tuh...
hehe... :p


hotttt!!!
mcm goreng pisang panasss...

ag 1, video clip lagu ALICE ni pon sgt bestttt!!!
cm comel2 je kan??
ribu2 kali ulang pon x bosan...
(agaklah ribu, ayat nk hot je)

dan juge, cite ni sgtlah colorful..
aku sukeeeee gileeeee....
sume binatang2 lam tu pon comel2 je...
so, aku xkan delete cite ni lam lappy aku...


p/s:: tlg la bg aku tdo seblom aku ulang ag tgk cite ni wat kali ke berapa nth... :p

No comments:

Post a Comment