Friday, February 25, 2011

ggggrrrrr~~~~

assalamualaikum...

hai uolsss...tahukah anda bahawasanya tadi aku amat hebat menulis dan menaip belog..entah macam mane ntah belog aku jadik kelam kibut..dah la post yang aku wat tu aku rase habes hebat dah..(gedix dan dengan perasaan bangga)..takdelah hebat mana kalau nak dibandingkan dengan belog maria helena ataupon fatin liyana tapi aku menaip and menulis dengan penuh perasaan beb! entah haper haper jelah line UniMAP nih..aku tahu kau amat berjasa kat aku tapi tolonglah improve internet connection nih...tekanan aku tahu dak...last last lain yang aku nak kabor lain pulak lah yang kua..macam yang skang ni lah..kui kui (^_^) :p padan muka kau wahai cik nurul sebab arini memang kau mengadap lappy nih jekan sampai kau tak makan mahupon pegi pasar malam!!

p/s:: bengang tahap dewa sebab entry pasal miow miow aku hilang ditelan zarah zarah hasad dengki dari internet connection yang amat poyo.. :p

No comments:

Post a Comment