Friday, February 25, 2011

penat tunggu tahu?


assalamualaikum... ;)

hai kawan-kawan...hahaha apesal sekema je bunyi die? hehe :D asalnye aku bengang sangat nih...disebabkan hari jumaat yang mulia ni aku memang takde kelas, so aku akan spend mase jumaat yang berharge ni dengan mengadap belog orang dan ketawa terkekek-kekek..yang wat aku geram sebab line internet ni macam haremmm...aku tak puas ati betollah...tolak hal esaimen..tu tak payah nak kire lah..hari jumaat nilah aku nak bergelak ketawa bersame same belog kesayangan aku iaitu belog FATIN LIYANA fevret aku tuh...
selain dari membace belog belog orang lain..hehe...

nak diikutkan dari pukol seploh pagi aku bangun tadi sampailah sekarang aku duk mengadap je depan lappy nih...ok i sedang ber'public' holiday ok..jangan buat sebarang assumption! jadi ketenangan abadi harini memang digunakan sebaiknya untuk menghabiskan masa bersama baby lappy nih...sedangkan member aku ajak g pasar malam pon aku tak mo ikut padahal pasar malam yang sekali seminggu tulah yang aku nanti nantikan setiap masa..sebab nya hanya satu iaitu aku nak update belog!!! :D

aku taknak lah nanti orang kata aku nih hangat hangat tahik ayam kan..tapi sebenarnye aku ni memanglah tersangat bizi di hari lain dan juga dihari muka kelak...wahkahkahkah! mase nilah aku nak tukar background belog aku yang membosankan tuh..mase nilah aku nak cari idea nak menulis dan mengarang yang bukan bukan, merapu, menghaban, mencarut tetapi bukan melucah! hahahahaha :p

aku calculate arinilah hari paling lama aku mengadap lappy nih...line yang macam harem nih memang menguji kesabaran aku..tapi takpe aku saba je..aku ni memang penyabar pon..dah la aku merajuk dengan sidia! (ceh, takde kene mengena) hahahaha :D 
ok! hamik kau luahan perasaan aku...baiklah... cukop sudah aku membebel.. hikkssss... ;)

kat cini aku nak selit jugak pic nih...pic meja study aku mase aku tengah bosan2 tunggu line gila nih sambil bace belog aku pon snap2lah...



(motiffff???)

walaupon lappy tak semegah tapi aku sayang sebab present dari abah tahu??? (bajet tak?)
haha.. :D lagi satu, walaupon pic tak secantik cam HD tapi aku bangga dengan enset aku... saba lah tunggu aku keje nanti tengoklah kau! (lalallalalalalal~~~)

p/s:: siyes aku rindu nak balikkkkk!!! :'(

No comments:

Post a Comment