Wednesday, March 9, 2011

~My 1st Giveaway By Shida dan Esha~


assalamualaikum darls..

this is my fist contest yang i join since i berbelog nih... so 1st try..saje je nak menggatal cube cube sementara ade mase free ni...so u all pon bole je join contest ni as long as u all ikut syarat syarat yang dinyatekan...moh kite join reramai.. (^_^)v

1- 1st of all, korang mestilah ade belog sendirik kalau nak join contest ni (^_-) wink wink..
2- then follow lah belog dorang nih iaitu shida & esya ... (follow dengan hati yang terbuka & tiada paksaan)
3- pastu watlah tajuk entri "My 1st Giveaway by Shida & Esha"...copy banner kat entry & sidebar
(link ke blog shida)
4- after that sambung slogan ini seringkas bole hehe "saya suka buat blog kerana......."
5- dah settle sume yang kat atas tu sila tag 5 rakan blogger anda (make sure dorang tahu ye)
dan komen link korang kat cini....easy rite??
as simple as that lol....

::my precious slogan hehe::
"saya suka buat blog kerana blog saya adalah diari saya! (^_^)"

::saya tag mereka::

3 comments:

  1. huhuhu... cikgu nonol join skrg jugak . huhhu

    ReplyDelete
  2. terima kasih! terima kasih dan terima kasih! hehe ^_^ shida ucapkn kpa awk kerana sudi join GA shida ni. GudLuck for lucky draw k. salam kenal dari shida =)

    ReplyDelete