Friday, December 30, 2011

my 2012 wishlist!

assalamualaikum....

memandangkan rini dh 30hb and lg 1 hari je nak masuk new year so aku ade list kan mission untuk 2012 ni. just wanna share with u olllssss...

1. semoga tahun 2012 aku menjadi orang yang lebih baik dari tahun-tahun yang sebelumnya
2. semoga rezeki tahun 2012 bertambah
3. nak jadi anak yang baik
4. nak kurus (kalau bole aku nak berat aku turun smpai 49-48kg je)
5. nak dapat keje best (memandangkan sem depan adelah sem akhir)
6. nak shopping, shopping dan terus shopping! (yang ni aku pun musykil sket)
7. aku mahukan samsung itu!
8. aku pon mahukan handbag itu!
9. aku mahu juga kasut itu!
10. aku mahu segalanya baik-baik belaka :)


yang dihighlightkan tu sume priority! nobody's perfect. me as well. so as long as kita sedar tu and cuba untuk improve diri kita sendiri, i think that is the better way. 

takpelah yang penting aku bahagia! apepon aku harap sangat result aku untuk final exam ni better dari sem lepas sebab result sem lepas aku frust sket. yang penting, aku nak sangat abah bangga dapat anak macam aku as i'm the only daughter in da famly kan! hehe....love u abah and mummy!



p/s:: sedih sebab abah baru lepas call. selalu tanya aku ok ke tak kat sini. sob sob~


2 comments:

  1. ase cam tertinggal 1 je kan dalam wishlist 2 ~ bukan ke nurul nak kawen ke? ahahaha ~ ;p

    ReplyDelete
  2. hahahaha...ala mission tu tunggu 2014 la pule....hehe..tapi kalau dah sampai seru ape salahnye! :D

    ReplyDelete