Wednesday, December 28, 2011

sarang labah-labah dan study week


assalamualaikum....


oh tetibe hari ni rasa nak berblog. ye aku tau blog ni dah penuh dengan sarang labah-labah..tu yang aku singgah jap ni sebab nak sapu sarang yang dah penuh ni...ohhhh..ye aku memang dah lame tak tulis blog. tengok jela last aku tulis pon bulan 8. hahahaha. lame kan? malas la nak cakap apesal aku dah lame tak tulis blog. alasan yang sama line UniMAP ni memang 'laju' and aku sangat bizi. ahhhhh... alasan! nak bagi tau yang minngu ni dah study week. tu yang mata ni galak je. galak ber'study' baca FB. hehe..well, tengoklah meja aku. pen je yang besepah. buku takde pon. nampak sangat nipuuuu study. (eh taklah!)






ps: oohhh. macam dah lupa camne nak berblog! haha

No comments:

Post a Comment