Saturday, June 9, 2012

bile malas study.....


Assalamualaikum....

hai peeps...ok sekarang tengah study and buat revision on my international business environment subject. This paper will be on this monday yaww.. and sekarang baru terhegeh-hegeh nak buat short notes. Perancangannya.. malam nanti atau pagi-pagi buta nanti baru nak revise case study yang tebal gilessssssss tu. homaigosshhh... teruk kan cara study macam ni? amat tidak sehat! the problem is, masa tengah revision ni la banyak setan datang mengganggu dimana rasa mengantuk akan berleluasa. pastu mulalah nak bergolek berguling sampai tertido. Malang sekali kalau terjaga tengok-tengok dah hari exam! oh noooo! tidak boleh begitu okeh. so ape kata kite segarkan mata tengok bende-bende macam nih supaya mata segar and menjadi sumber inspirasi untuk lebih rajin belajar dan berjaya dimasa depan. mari kawan-kawan. so, this will be consider as my sumber inspirasi!





LV



PRADA



GUCCI




UNIVERSAL STUDIO
SINGAPORE






Kalau dah payah sangat print je pastu tampal depan mata. Mood nak study mesti datang. Mesti kite sungguh-sungguh study and mencari pekerjaan yang hebat sebab nak beli beg LV (original ofcosssss) dengan nak pegi jalan Universal Studio. Hahahahahaha!  Why don't i put that angan-angan blajar rajin-rajin and getting the best job and collect as much money as i can (ok ni melampau) to bring my parents there or buy Prada for mummy someday! schweeeeeetttttt kan saye! mestilah. cita-cita tinggi tau jangan main-main! insyaallah....i   tak makan sorang taw. I sahare dengan family. hahaha! (^_^)v


pic source: GOOGLE


p/s: seronok berangan kan?? dah pegi study!!!

No comments:

Post a Comment