Sunday, January 5, 2014

Kebaikan ESP Shaklee

Assalamualaikum.......

Dear all,

How was your weekend? Hopefully you had a great weekend. Aku macam biasa la, weekend je basuh kereta, kemas bilik. Kerja-kerja anak dara. Cuti pulak macam tak cukup je nak menampung kepenatan aku bekerja seharian. Dah nama pun anak dara, cuti-cuti pun takkan lah nak terbongkang je tido. Haruslah membantu apa yang patut. So kadang-kadang memang rasa sangat exhausted and sangat takda tenaga bila nak masuk kerja balik. Tapi.....

Aku perasan sejak aku consume ESP ni, aku rasa badan lebih bertenaga and kurang rasa lapar. Lepas minum ESP setiap pagi aku rasa energetic and adrenaline aku sangat laju. Ecehhh. Tapi dapat rasa la kadar metabolisma aku membuak-buak. Nak-nak pulak duduk bawah aircond and mengadap PC je, kadang-kadang asik menguap sampai berapa puluh kali. So far, alhamdulillah ESP ni sangat membantu. Selain menjadikan kulit kita sihat and glowing, ESP ni jugak bagi kita tenaga.

Kalau nak tau, ESP ni sangat jimat. Dengan berat 850 gram untuk 1 jar, boleh tahan selama sebulan lebih dengan pengambilan 3scoops sekali/daily. Dan kesan dia inshaaAllah dah boleh lihat dalam masa sebulan pengambilan. Itu kalau aku yang consume lah. Tapi kesan dia depends atas masing-masing jugak. Ada yang cepat. Yang penting kena konsisten and rajin. Aku rasa okay je sebab ESP ni bagi kesan untuk jangka masa panjang. 

 Jom kita tengok secara ringkas antara kebaikan ESP:



Oleh itu, sukacita aku nak share dengan semua yang sebagai perempuan aku rasa ESP ni banyak membantu. Dengan izin Allah. Tak salah kalau kita explore and cuba sesuatu yang boleh membawa kebaikan pada kita. Usaha dan tawakkal InshaaAllah berhasil. So far, aku sangat berpuas hati dengan ESP.

Do contact me if you need further assistance about the product.
WhatsApp/sms: 014-5136107
WeChat: nurulEerin

Sekian,
~A good product is worth to share~

No comments:

Post a Comment